Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Atentie Distributiva (rescris)!

Posted by Domnul Bolog on 27/09/2008

 Cu totii suntem smecheri la ceva! Stiu pe unu care e contorsionist si pe o tipa care iti memoreaza orice detaliu dupa doar o privire (pseudo-mnemonica). Si eu sunt tare la ceva: am atentie distributiva!

Nu radeti, e cea mai tare chestie care poate sa existe. Daca mi-as antrena aceasta calitate as putea deveni un fel de Napoleon Bonaparte sau macar un spion marunt de la SRI!
Problema e ca in realitate aceasta calitate mi-a ajutat de prea putine ori (mai mult am intrat in belele din cauza ei)!
Nu zic ca nu ma folosesc de super atentia mea distributiva: fumez, clipesc si merg in acelasi timp sau ma uit la TV, invat si fumez in acelasi timp!
O sa ziceti ca si voi puteti sa faceti asta, dar nu ca mine! Oameni buni nu exagerez, ati observat vreodata in drum spre scoala sau la piata orasul asta? Nu zic de vaicarelile alea deja plictisitoare ca Bucurestiul pute, e aglomerat si plin de cocalari, idioti si manelari… ma refer la cladirile pe langa care treceti, arhitectura lor, ce fac oamenii pe strada, privirile lor in gol si miscarile de roboti limitati la o rutina anosta… eu zic sa va distribuiti atentia un pic si la cer, la lumea ce curge pe langa voi si la trecerea inoxerabila a timpului! Incercati sa faceti asta! La inceput o sa va loviti de oamenii ce trec pe langa voi, dar, cu timpul, dupa ce o sa va adaptati la aceasta imensa cantitate de sunete, imagini si mirosuri, o sa realizati ca atat spatiul cat si timpul nu mai sunt adevarate obstacole, ci doar perceptii subiective ale creierului vostru (mai simplu zis, amintiti-va de filmul Matrix)…Ei bine… eu o fac in mod natural! Smecher, nu?
Daca n-as face-o, as fi si eu unu dintre voi… unul dintre robotii rutinati ce ma inconjoara!
Advertisements

One Response to “Atentie Distributiva (rescris)!”

  1. Pretty Vacant. said

    da.:-??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: