Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Din lipsa de inspiratie…

Posted by Domnul Bolog on 09/01/2009

Azi vom vorbi despre buttfluff, adica scama de fund. Cei de la Brainiac i-au facut astfel prezentarea: ” Nimeni nu stie de unde vine si cum ajunge acolo…”. Pentru mine e ceva nou si m-am intalnit cu scamele de fund atat de des precum cu moliile de alimente, dumnezeu sau banii din pungile cu cipsuri….asa ca tot ce voi putea face va fi doar o presupunere si nu ceva atestat stiintific.

Un caz mai comun sunt scamele de buric…care ajung destul de evident in buric si se formeaza din frecarea parului de pe burta de hainele din bumbac. Astfel putem trage concluzia ca norocosii sunt barbatii… la femei inca nu stim cu siguranta…sunt doar banuieli(http://www.hanuancutei.com/forum/content/Poiana-lu-Iocan/6141/Scame-In-Buric/)

Dupa ce am studiat dezbaterea serioasa de pe link-ul mai sus mentionat am ajuns la concluzia: conceptul de buttfluff este posibil…si desi inca strain mie…multi dintre voi puteti sa-l cunoasteti personal!

Advertisements

One Response to “Din lipsa de inspiratie…”

  1. vladinwonderland said

    intr-adevar, the buttfluff este un exemplu elocvent, ca si scama de buric… insa CELE MAI MARI scame raman cele de buzunar… acestea pot avea si culori si compozitii diferite… asa ca o sa imi aprofundez cercetarile asupra lor… origini, compozitie, durata de viata…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: