Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Dilema 3

Posted by Domnul Bolog on 02/03/2009

Nu am putut sa ascult sfatul Domnului L… este pur si simplu prea interesant…este o dilema adevarata, e o intrebare pe care nici oamenii de stiinta nu au reusit sa o raspunda:

De ce au barbatii sfarcuri? La ce naiba folosesc?

 

Astazi voi incerca sa dau cateva raspunsuri posibile care, sper, sunt si valabile:

 

1. Sunt dovada ca suntem mamifere! Si barbatzii pot produce lapte, lipseste doar hormonul care il produce. Sunt barbati care iau acel hormon pentru ca sotia lor nu poate produce lapte.

 

2. Sarcurile sunt un nod de terminatii nervoase, adica o zona sensibila si de ce nu erogena. Ce barbat se plange cand o domnisoara ii da o limba peste sfarci? Altfel spus, sfarcii sunt un fel de lindici! Nu la fel de sensibili, dar nici de ignorat!

 

3. Dumnezeu avea sfarcuri! Caci El(?!?) a facut pe barbat dupa chipul si asemanarea Lui! Doar dumnezeu stie la ce folosesc sfarcurile lui…fiind atotstiutor, desigur!

 

Acestea fiind spuse ma declar depasit la intrebarea asta si astept potentiale raspunsuri sau pareri din partea oricaror cititori dispusi sa se exprime pe acest subiect …

Advertisements

2 Responses to “Dilema 3”

  1. screeach said

    Lipsit de inspiratie te-ai prezentat in postul asta. Ti-ai tocit degetele in zadar si ai scos un post despre sfarcuri, pana si clisma aia a ta era mai buna …
    astept ceva nou:-?

  2. Zuanna said

    Asta a fost si explicatia pe care eu ti am dat o… Zona erogena. 😀 Si… un alt scop: ca sa se asemene cu femeile macar putin… :)) Femeile au tate + sfarcuri, barbatii au sfarcuri. Femeilor le plac sfarcurile barbatilor, barbatilor le plac tatele femeilor. E simplu. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: