Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Sex pe plaja!

Posted by Domnul Bolog on 28/03/2009

Articolul a fost mutat aici!

Advertisements

2 Responses to “Sex pe plaja!”

  1. Gârby said

    Eşti genial. :)) Tot timpul toate se plâng că iei nisip la bord. Acum ştiu unde greşeam. Nu erau alese aleatoriu şi nu erau sub influienţă.

  2. Joey said

    Exact,singurul loc in care puteai face asta era Vama Veche.Singurul loc dupa parerea mea in care adolescentii descopereau cu adevarat petrecerile,betiile si dragostea.Dar din pacate acest loc a fost luat.Asta daca nu ai aflat deja,daca nu iti zic eu cum sta treaba.Niste investitori au cumparat tot ce inseamna Vama si vor face o statiune de lux.Vor distruge ce era mai frumos la litorarul nostru dupa parerea mea.Adica locu ala avea o energie aparate.Si aceasta energie se datora in mare parte simplitatii.Vama era un loc simplu,banal si medieval daca pot spune asa.Adica
    strainului ii placea ideea de a se caca in W.C-ul din spatele curtii si alte chestii de genu….Inca odata ni s-a fost dovedita prostia de care dam dovada si “dragostea” pentru patrie.Pentru ca Vama nu este singura regiune/statiune din tara noastra care a fost distrusa sau nu este exploatata asa cum ar trebui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: