Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Alb sau Negru

Posted by Domnul Bolog on 07/04/2009

“Alb sau Negru” este un joc! Singura regula a acestui joc este: Persoana intrebata trebuie sa aleaga una dintre cele doua variante oferite de persoana ce intreaba! Desi pare un joc stupid va asigur ca daca este folosit cum trebuie si cu cine trebuie cantitatea si valoarea informatiilor primite va fi fenomenala!

Jocul in sine e destul de static si limitat, dar daca se pun intrebarile corecte sunt sanse destul de mari sa devina un joc interesant si distractiv! Este un joc de plictiseala la bar cand subiectele de conversatie s-au epuizat sau un joc introductiv de petrecere!

Exemple de intrebari:

Pentru Baieti: Sa iti bagi organu 5 secunde in apa fiarta sau sa iti iei un picior in oo?

Pentru Fete: Sa mananci rahat cu lingurita sau sa faci sex oral tuturor de la masa?

Dupa cum puteti observa intrebarile au o cantitate apreciabila de ironie si marlanie si desi nu au nici o finalitate pot oferi informatii foarte utile! Spre exemplu: Daca fata raspunde direct si natural “sex oral” vei sti cu cine joci! Daca in schimb sta si se gandeste “intens” daca ar prefera sa manance un rahat cu lingurita sau nu… v-ati prins voi!

Jocul in sine nu se rezuma insa numai la intrebari cu tenta sexuala sau scarboase… intrebarile pot fi si existentialiste sau personale! ( Sa scrii sau sa faci sex? Sa fii surd sau orb? Bani si boala sau saracie si sanatate?)

In final, este un joc in care trebuie sa iti folosesti creierul, un joc in care capacitatea de a alege raul cel mai mic, puterea de a face compromisuri (virtual), umorul si (auto)ironia sunt adevarate atuuri!

Acum ceva vreme am fost intrebat : Orb sau surd? Pare banala intebarea? Raspunsul e evident? Ganditi-va putin… (in curand articolul “Orb sau Surd?”)

Advertisements

One Response to “Alb sau Negru”

  1. A. said

    surd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: