Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Un caz interesant…

Posted by Domnul Bolog on 15/04/2009

“Salut, Am si eu o problema, ca multi altii, dar alta problema fata de altii: sunt tzatzos. De cate ori ma trezesc dimineata observ in oglinda ca am tzatzele destul de mari pentru un barbat. Ceea ce ma deranjeaza e ca sub tzatze se strange transpiratie si bacterii si imi put mereu tzatzele si nu pot avea nicio femeie, pentru ca nu ma suporta din cauza mirosului de bacterie de sub tzatze, desi si ele au tzatze nu stiu cum fac ca sa nu le puta tzatzele. Ajutati-ma si pe mine, va rog, cu un sfat pentru ca viata mea a devenit un iad.

Va pup!”

Acest text este un comment ciordit de pe pitici gratis. Ceea ce ma duce cu gandul la ideea ca e caterinca! Chiar si asa cazul pare promitator si aduce in vedere un mare mister: Cum de nu put tzatzele femeilor?… mai precis zona de sub tzatze!

In primul rand trebuie sa mentionez ca nu toate femeile ar trebui sa aiba problema asta… din simplul fapt ca nu toti sanii sunt lasati! Cum bine stiti exista si sani frumosi, sani rotunzi, sani mici sau sani inexistenti: aceste tipuri de sani, prin forma lor, nu acopera nimic… sunt parte independenta si integrata din corpul femeii!

Sanii la care s-ar putea referi domnul din textul de mai sus sunt cei mari si cei ce eu ii numesc “labe de iepure”. Sunt sigur ca posesoarele acestor tipuri de sani ar trece prin aceeasi problema daca nu ar fi avut intiparit genetic reflexul de dus: E demonstrat stiintific ca femeile fac dus mai des decat barbatii! yy21

 

 

Pentru un domn ce sufera de ginecomastie, igiena ar trebui sa fie litera de lege! E normal sa puta pielea de sub sani…e o zona inchisa, in care se aduna jegul, pielea moarta si alte mizerii toate fiind inecate in transpiratie!

Un alt motiv pentru care sanii femeilor nu put este lipsa parului abundent de pe corp, tipic barbatilor!

Pentru mai multe informatii depre conditia asta a barbatilor cu sani cautati pe google: “ginecomastie”!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: