Nu uita sa ma bagi la blogroll…

Un banc cu Bolog!

Posted by Domnul Bolog on 25/09/2008

“La scoala profesoara intreaba prin clasa pe fiecare elev ce ii place sa faca cel mai mult. Dupa tot felul de raspunsuri care mai de care mai frumoase vine si randul lui Bologel…
Profesoara: Tie, Bologel mama, ce-ti place sa faci cel mai mult?
Bologel(cu pasiune): Mie imi place sa… fumez!
Profesoara: Vaaaai, dar stii ca nu e bine sa fumezi, nu-ti mai place sa faci altceva?
Bologel: NU! Mie imi place sa fumez! Imi place cum se simte fumul cand il trag in piept, imi place aroma si culoarea tutunului! Imi place sa fumez dimineata pe stomagul gol, dupa masa, dupa sex, intre mese, pe strada, cand stau pe veceu, in club cu o bere, cand mi-e frig sa ma incalzesc, cand mi-e foame sau cand ma plictisesc! Am fumat in metrou, in teatru, la cinema si in clasa, fumez sub dus si in spital! Daca as putea as fuma si in timp ce dorm!
Profesoara: Bine Bologel, iti place sa fumezi asta am inteles, dar altceva nu-ti mai place?
Bologel: Imi mai place si piiiiizda !
Profesoara: Cum adica?
Bologel: Imi place cum arata, cum miroase, cum se simte cand bag un deget si incep sa… si dupa bag doua degete, trei degete, toata mana, pana la cot… si imi fac loc cu ambele maini si imi bag si picioarele si intru tot pana la gat!
Profesoara(cu ochii mari ): Da de ce pana la gat?
Bologel(triumfator, gesticuland): Pentru ca imi place sa fumez!”

De ce cu Bologel si nu cu Bula, cum era in bancul original? Pentru ca ultima oara cand am zis bancul asta unui coleg, omu’ printre lacrimi de ras zice: “Ba Bolog asta esti tu, nu Bula!”

2 Responses to “Un banc cu Bolog!”

  1. dee_dee said

    Super!

  2. Sara said

    =))foarte tare!

Leave a comment